9

Werken bij ABC Prohair

ABC Prohair is onderdeel van LCA Holding en bij ons staan Kwaliteit, Ambitie en Plezier in wat we doen centraal. Vanuit deze kernwaarden werken wij. Bij ABC Prohair en LCA Holding kom je te werken in een plezierige en een uitdagende internationale werkomgeving. Het team bestaat uit een hechte club, ambitieuze & gedreven professionals. De combinatie plezier, vrijheid en eigen initiatief zijn dan ook belangrijke factoren voor ons succes. 

9

Vacatures

Omdat wij als LCA Group BV momenteel een sterke groei doormaken zijn wij op zoek naar nieuw commercieel talent wat ons team wil komen versterken en zijn of haar steentje wil bijdragen in het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Of je nu net afgestudeerd bent of al een aantal jaren werkervaring hebt, in beide gevallen nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren.

Wij zoeken talentvolle ambitieuze mensen en zijn van mening dat we passende voorwaarden kunnen bieden in een zeer plezierige werkomgeving.

N

Kwaliteit

Wij leveren een hoge kwaliteit service en werken met veel bekende merken. Maar de kwaliteit van onze service wordt geleverd met ons allen. Door samen en slim te werken krijgen we meer voor elkaar.

Wij stimuleren het nemen van eigen initiatief door mensen de vrijheid/flexibiliteit te geven in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden in onze primaire en secundaire voorwaarden ook kwaliteit zoals een; goed salaris, eventuele bonus regeling, pensioen, etc.

L

Ambitie

LCA Holding heeft in het verleden een sterke groei doorgemaakt en blijft door groeien. Dit biedt ook doorgroeimogelijkheden binnen de groothandels of de groep. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw commercieel talent wat ons team wil komen versterken.

Talentvolle en ambitieuze mensen die zijn of haar steentje wil bijdragen in het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daar bieden wij, naar onze mening, passende voorwaarden bij. Of je nu net afgestudeerd bent of al een aantal jaren werkervaring hebt, in beide gevallen nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren.

Plezier

Plezier in je werk is belangrijk, daarom bieden wij een moderne en uitdagende werkomgeving met flexibiliteit binnen je werkzaamheden. Er zijn directe en korte lijnen. Je hebt leuke en ambitieuze collega’s waarin je in gezellige sfeer samenwerkt. Dagelijks verzorgen wij de lunch en is er ook mogelijkheid tot ontspanning, we hebben o.a. een pingpongtafel en een dartbord!

9

Solliciteren?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag
samen de mogelijkheden.