9

Over ons

ABC Prohair is onderdeel van de LCA Holding en richt zich binnen de groep op de Haircare. Denk hierbij aan haarverzorgingproducten en benodigdheden. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Haircare en richten ons voornamelijk op bedrijven zoals groothandels, ketens en webshops.

9

Strategisch partner

Als strategisch partner kunnen wij voor u een breed scala aan producten inkopen. Ook kunnen wij voor beschikbaarheid van producten zorgen door voorraad voor u te houden.

Dankzij ons netwerk kunnen wij dit voor u snel en flexibel op afroep uitleveren in Nederland en Europa. Dit kan een flinke besparing opleveren, want u krijgt dezelfde kwaliteitsproducten tegen de beste prijs.

Wij werken transparant en maken duidelijke afspraken. Bij ons staat een lange termijn relatie centraal en hiervoor moet je eerlijk samenwerken.

9

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij werken graag efficiënt en scheiden afvalstromen. Onze moderne faciliteiten maken dit mede mogelijk.

Wij steunen diverse goede doelen, die regelmatig bij ons producten komen halen. Deze stellen wij geheel kosteloos ter beschikking. 

9

ABCprohair is onderdeel van:

LCA Holding. Hier bundelen we; expertise, marktkennis, schaalgrootte en een groot betrouwbaar netwerk.

Bij de LCA Holding staan kwaliteit, ambitie en plezier in wat we doen centraal. Vanuit deze kernwaarden werken wij. Zo bieden wij, als onafhankelijke groothandels, klanten een breed assortiment producten tegen scherpe prijzen. Wij kunnen voor een continue aanlevering zorgen van de producten die u nodig heeft. Dit kunnen wij doen voor vrijwel alle bekende merken. Ons doel is om klanten kwalitatieve producten te leveren, te ontzorgen in de beschikbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs.

9

Vanuit Noord-Nederland de wereld over!

Vanuit ons kantoor en onze magazijnen in Groningen verzorgen wij voor diverse klanten de levering van orders over de hele wereld. Samen met onze logistieke partners is er altijd een efficiënte en passende oplossing, voor grote als kleine orders. Dit vertaalt zich naar een betrouwbare leverancier met korte lijnen, die snel schakelen tegen de beste prijzen.

 In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid naar de groep van specialistische groothandels, die we nu zijn en daar zijn we trots op! Maar wij willen verder groeien en mede door ons professionele team met jarenlange ervaring in de internationale groothandel zal dit mogelijk zijn.

LCA group
9

Heeft u interesse in andere producten?

De LCA Holding biedt klanten hoge kwaliteit producten en service in diverse segmenten. Met Doctrade kunnen wij u voorzien van medische hulpmiddelen en met DSC International bieden wij Beauty, Skincare, Babycare en andere FMCG producten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

9

Bespaar ook!

Snelle levering, voorraadhouden of onze grote inkoopkracht. Profiteer van zeer scherpe condities op uw haircare producten. Benieuwd hoe u kunt besparen? Neem contact met ons op en wij denken met u mee.